نور پردازی ساختمان

بدون دیدگاه
مقالات, نورپردازی
نور پردازی ساختمان

نورپردازی ساختمان

نورپردازی ساختمان یکی از مهم ترین عوامل جلب توجه و ایجاد جذابیت بصری در ساختمان ها است. این فرآیند شامل استفاده از چراغ ها و ابزارهای نورپردازی برای روشن کردن و نورانی کردن ساختمان به شکلی زیبا و هنری می باشد. نورپردازی ساختمان به عنوان یک هنر و علم، از قدیمی ترین روش های تزئینی است که به طور گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

هدف از نورپردازی ساختمان، ایجاد جلوه های زیبایی و بصری در ساختمان، تأثیر گذاری بر فضاهای داخلی و خارجی ساختمان، نورپردازی معماری، جلب توجه بینندگان، تأثیر گذاری بر روی احساسات و حالت های روحی بینندگان و افزایش ارزش افزوده ساختمان است.

در نورپردازی ساختمان، از انواع مختلف چراغ ها و ابزارهای نورپردازی مانند جت لایت ها، وال واشرهای ال ای دی، پروژکتورهای نورپردازی، سیستم های نورپردازی خیابانی و … استفاده می شود. برای نورپردازی ساختمان، باید به توجه به نوع ساختمان، شکل و فضای آن، نیازهای نورپردازی و محیط اطراف، چراغ ها و ابزارهای مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، در نورپردازی ساختمان، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، طرح های مناسبی را برای نورپردازی انتخاب کرد.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان باید به دقت و با توجه به قوانین و مقررات مربوط به ایمنی و بهداشت، چراغ ها و ابزارهای نورپردازی را نصب کرد. همچنین، برای کاهش هزینه های نورپردازی، می توان از چراغ های با مصرف انرژی کم و طول عمر طولانی استفاده کرد.

امروزه نور پردازی ساختمان در ایران و سایر کشور های جهان طرفداران زیادی پیدا کرده است و تعداد ساختمان هایی که نمای نورپردازی شده دارند روز به روز در حال افزایش است . لازم به ذکر است به دلیل تغییراتی که در دنیای معماری، اجتماعی و تکنولوژی در حال رخ دادن است ، استفاده از نماهای نورپردازی شده افراد را با چالش های جدی روبرو کرده است .

نورپردازی ساختمان علاوه بر افزایش جذابیت ساختمان باعث زیبا شدن شهر و کوچه خیابان هم می شود. به کاربردن نورپردازی ساختمان اصول و روش های خود را دارد که در ادامه به طور مفصل بیان می کنیم .

ساختمان ها نقش پر اهمیتی در ایجاد و شکل گیری حال و هوای شهر دارند. برخی ساختمان ها به مرور زمان به نمادی از شهر تبدیل می شوند . با نور پردازی می توان ویژگی های فرمی ، جنس ، بافت و رنگ ساختمان ها را بارز کرد . هنگامی نورپردازی موفق است که نه تنها ظاهر زیبای ساختمان را به نمایش بگذارد بلکه ساختمان را با توجه به نقش آن در منظر و فضای شهر احیا کند .

نورپردازی ساختمان

نورپردازی ساختمان به نوپردازی نمای ساختمان مسکونی و بخش های داخلی ساختمان تقسیم می شود  .نورپردازی ساختمان از جمله ساختمان مسکونی اهمیت زیادی دارد  زیرا ساختمان ها عناصر مهمی در شهر هستند و نقش پر اهمیتی در ایجاد و شکل گیری حال و هوای فضای شهری ایفا می کنند .با نوپردازی نه تنها می توان ظاهر ساختمان را زیبا ترکرد بلکه می توان با توجه به نقش ساختمان در فضای شهری آن را احیا کرد  .

نورپردازی جذابیت ساختمان را بالا می برد و باعث می شود ساختمان و جزئیات آن دقیق تر دیده شود . قبل از آن که با اصول نورپردازی نمای ساختمان آشنا شوید باید بگویم معماری بنا تأثیر زیادی در انتخاب شیوه نور پردازی ساختمان دارد .

در حال حاضر نور به منظور افزایش کیفیت فضاهای مختلف و زیباسازی آن ها مورد استفاده قرار می گیرد واز  فاکتورهای بسیار مهم در طراحی نمای ساختمان، محوطه سازی و دکوراسیون داخلی محسوب می شود.

از آن جایی که در شب به دلیل نبود نور کافی نمی توان مصالح و نمای ساختمان را به خوبی دید و آن ها را با هم مقایسه کرد بنابراین نورپردازی نمای خارجی ساختمان می تواند یکی از عوامل مهم جلب نظر  افراد به ساختمان باشد .ساختمان ها عناصر مهمی در شهر هستند و نمای آن ها می تواند زیبایی خاصی به شهر ببخشد .

در گذشته نورپردازی ساختمان را تنها برای بناهای معروف و بزرگ به کار می بردند و بیشتر نور پردازی هتل ، بیمارستان ، مجتمع های تجاری بزرگ کاربرد داشتند اما امروزه نور پردازی ساختمان مسکونی نیز اهمیت پیدا کرده است .

نور پردازی ساختمان

اصول نورپردازی نمای ساختمان

از اصولی که  هنگام نور پردازی نمای ساختمان مسکونی باید به آن توجه داشت می توان به موارد زیر اشاره کرد :

پنهان بودن منبع نور

منبع نور باید از دید عموم افراد پنهان باشد زیرا در غیر این صورت نمای ساختمان دچار اشکال می شود و اهری به هم ریخته پیدا می کند. اگر نمایش رنگ ساختمان در  طراحی نورپردازی اهمیت زیادی  دارد باید از منابع نوری استفاده شود که رنگ دهی خوبی دارند .

هماهنگی نور ها با متریال ساختمان

نور های به کار رفته در نورپردازی را به گونه ای انتخاب کنید که با نوع مصالح و متریال به کار رفته در ساختمان هماهنگی داشته باشد. نور هایی که به شیوه نادرست نما را روشن می کنند نتیجه عکس داشته و باعث می شوند ساختمان زشت و گیج کننده به نظر برسد.

برجسته کردن عناصر نما

یکی از اصلی ترین هدف های نورپردازی ساختمان برجسته کردن عناصر موجود درنما است . هنگام نورپردازی ساختمان باید به جنبه معماری ساختمان توجه کرد و بدانیم کدام جنبه معماری ساختمان مورد تایید است .در صورت وجود پیش آمدگی‌هایی مانند ایوان‌ها، ستون و قوس‌ها، نورپردازی نمای ساختمان ضرورت بیشتری خواهد داشت.

نورپردازی ساختمان

رنگ و شدت نور

یکی از مهم ترین اصل هایی که در نور پردازی نمای خارجی ساختمان باید رعایت شود رنگ و شدت نور هایی است که در نمای خارجی ساختمان به کار می رود . در نمای خارجی ساختمان از نور های رنگی کمتر استفاده می شود بنابراین اگر قصد دارید ساختمان را به لحاظ حجمی معرفی کنید باید از شدت نور های متفاوتی استفاده کنید .جزئیات ساختمان را به گونه ای روشن نکنید که همه آن ها درخشندگی یکسان داشته باشند .

از نسبت مطلوب برای تضاد در شدت روشنایی سطوح  و حجم های  یک ساختمان استفاده کنید تا کیفیت بصری آن ارتقا یابد  . برای نسبت های درخشندگی بهترین نسبت ، نسبت لگاریتمی است .رنگ های ملایم مانند سفید و آبی جلوه خوبی به بنا می بخشد و به همین خاطر درنور پردازی ساختمان زیاد استفاده می شود.

تمامی سیستم های نورپردازی هزینه برق مصرفی را افزایش می دهند بنابراین برای سیستم نورپردازی نمای ساختمان خود درست ترین و به صرفه ترین راه ها را انتخاب کنید . یکی از راه های مفید برای کاهش مصرف برق این است که به جای پر کردن کل نما با چراغ های نمای ساختمان قسمتی از نما را نورپردازی کنید . لازم نیست حتما  کل ساختمان خود را نور پردازی کنید نور پردازی قسمت های مشخص نیز می تواند نظر افراد را جلب کند . می توانید برای تعدادی از چراغ های نما سوئیچی تعبیه کنید تا وقتی کسی در اطراف نیست آن ها را خاموش کنید .

برای روشن کردن عناصر عمودی تجهیزات نورپردازی ساختمان به گونه ای تعبیه می شود که در یک سمت ستون سایه های کوچکی ایجاد شود . اگر زاویه منبع نور کم باشد سایه ها افراطی خواهند بود و این زاویه به عمق عناصر بستگی دارد. اگر طراح نورپردازی بخواهد سایه های تیز و عمیق ایجاد شده را نرم و ملایم کند باید از جهت مقابل نور دیگری به آن ها بتاباند .

نور پردازی ساختمان مسکونی

نحوه نورپردازی نمای ساختمان

اگر ساختمان پنجره های معمولی و ساده دارد یکی از راه های کم هزینه برای نور پردازی نمای ساختمان مسکونی استفاده از نوار های ال ای دی مخفی است . این روش  بیشتر برای ساختمان هایی که نمای معمولی و غیر جذاب دارند و شهرداری به آن ها اجازه استفاده از نور پردازی نمی دهد کاربرد دارد .هنگام استفاده از نوار های ال ای دی ظاهر نما در کل تاریک است و فقط الگوی منظمی از اشکال روشن ایجاد شده است  .

یکی از روش های دیگر نورپردازی نما روشنایی از کف زمین است . در این روش چراغ ها روی زمین یا تراس قرار می گیرند و از پایین بالای ساختمان را روشن می کنند . لامپ هایی که برای این روش انتخاب می کنید باید اندکی قوی تر باشند (معمولا 70 واتی ) تا بتوانند تا ارتفاع بیشتری راروشن کنند البته برای طبقه های بالایی می توانید از لامپ های ضعیف تری استفاده کنید زیرا ارتفاع کمتری نیاز به روشنایی دارد . بهترین مکان برای نصب این لامپ ها فاصله بین پنجره ها است .

نور پردازی خشن

نور پردازی خشن باعث می شود بافت های کوچک ، سطوح و شکل های ردیف روی سطح ساختمان مورد توجه بیننده قرار گیرد بنابراین وقتی بخواهیم عناصر معماری نمای ساختمان را مورد توجه عموم قرار دهیم از نور پردازی خشن استفاده می کنیم . در این روش ادوات نورپردازی معمولا روی همان سازه ای که  نورشان به آن تابیده نصب شده و از نمای ساختمان فاصله ندارد به همین خاطر با نورپردازی خشن نمی توان سطح وسیعی از نمای ساختمان را روشن کرد  .

نور پردازی یک دست

بر خلاف نور پردازی خشن با  استفاده از نورپردازی یک دست می توان نمای ساختمان را به صورت یک دست در سطح وسیعی روشن کرد . این روش معمولا از یک نقطه در مجاورت ساختمان شروع می شود .

نورپردازی ساختمان مسکونی

نورپردازی از داخل و بیرون

علاوه بر خارج ساختمان ها را از داخل نیز می توان نورپردازی کرد . در این روش با استفاده از پنجره های موجود در نما و نور آسمان تاب عناصر سردرساختمان و سطح خارجی آن روشن می شود . با مشخص کردن لبه خطوط با استفاده از لوله های لامپ نئون یا فیبرنوری حجم و حدود ساختمان مورد توجه بیننده قرار می گیرد .برای برجسته تر کردن نمای بیرونی ساختمان های مسکونی اصلا نباید منابع نور را درزیر پنجره ها قرار داد زیرا قابل مشاهده است و توجه ها را به خود جلب می کند .

شرکت پایا رسا الکترونیک از شرکت های دانش بنیان واقع در اصفهان  است که تجربه زیادی در زمینه نور پردازی ساختمان اصفهان و خدمات نور پردازی ساختمان دارد .

نورپردازی منطقه‌ای یا تاکیدی

نورپردازی  تأکیدی بنا نقشی ماندگار در ذهن بیننده باقی می گذارد . پنجره ها ، ستون ها و بالکن ها مناطقی از ساختمان اند که با تأکید بر روی آن ها می توان هارمونی کلی بنا را به نمایش در آورد . به طور مثال پس از تأکید بر روی ستون های پلان ساختمان ، بلندی و استحکام بنا به مخاطب القا می شود .

نورپردازی محوطه

نورپردازی محوطه اهمیت زیادی دارد زیرا علاوه بر این که به فرد حس امنیت می دهد باعث تأمین روشنایی فضا و زیبایی محیط می شود . برای نور پردازی محوطه معمولا از چراغ های پارکی ، دیواری و دفنی می توان استفاده کرد .

نورپردازی نما

امروزه حتی ساده ترین نماها هم برای اینکه بتوانند نظر عابرین راجلب کرده و باعث جلب رضایت ساکنین شود، از نورپردازی نما به عنوان معرف نوع و کیفیت ساختمان و همچنین عامل اصلی ارتباط دهنده و جذب کننده افراد، استفاده می کنند.نمای ساختمان در روز به راحتی دیده می شود ولی در شب نما به چشم نمی آید، به این دلیل از نورپردازی تاثیر مثبتی بر زیبایی ساختمان و البته زیباسازی شهر دارد.

برای نورپردازی نما بایستی چند مرحله ی اساسی طی گردد که ما در این مبحث مراحل نورپردازی نمای ساختمان در شرکت پایا رسا الکترونیک را مورد بررسی قرار می دهیم.اولین قسمت از نورپردازی نما، طراحی آن است تا مجری بر اساس طرح، متریال نورپردازی مورد استفاده خود را مشخص نماید.

شرکت پایا رسا الکترونیک در نورپردازی نما بدین گونه عمل می نماید که طراحان شرکت بر اساس موقعیت ساختمان و کاربری آن و همچنین نوع مصالح استفاده شده در نما، چند طرح هماهنگ و همخوان بر روی نما با متریال و قیمت های مختلف، جهت ارائه به کارفرما طراحی می کنند.

کارفرما با توجه به بودجه ای که برای نورپردازی نما در نظر گرفته است، طرح خود را انتخاب و کارشناسان شرکت پایا رسا الکترونیک، نقشه نهایی طرحی که کارفرما جهت نورپردازی نما تایید نموده را ارائه می دهند.بعد از تأیید نهایی طرح توسط کارفرما، نوبت به مرحله ی اجرای نورپردازی نماکار می رسد.

نما کار متخصص در امر نورپردازی نما با مشاوره ی کارشناسان شرکت پایا رسا الکترونیک، سرخط قسمت هایی که قرار است تجهیزات نورپردازی مورد نظر نصب گردد را لوله گذاری کرده و کابل ها در محل خود قرار می گیرد. مسئله مهم در نصب تجهیزات نورپردازی نما این است که نماکار بایستی با دقت زیاد این قسمت را پیش ببرد چرا که در بسیاری از موارد دیده شده با عدم دقت حتی در حد چند سانتی متر، نماکار مجبور به نصب روکار کابل شده که ممکن است آسیب بصری به نما وارد و یا چراغ مقداری جابجا شده و بعد از پایان کار، طرح اجرا شده با طرح نورپردازی نمای مورد تایید کارفرما مغایرت داشته باشد.

تیم متخصص شرکت پایا رسا الکترونیک با تجربه ده ساله در نورپردازی نما، این مرحله را با دقتی بالا انجام داده و تمام تلاش خود را جهت کمترین آسیب وارده به ساختمان دارد.

در مرحله ی آخر نورپردازی نما، شرکت پایا رسا الکترونیک نورپردازی نمای اجرا شده را با توجه به طرحی که در فایل 3D به کارفرما ارائه کرده، به بهترین شکل ممکن با کمترین ضریب اختلاف (کمتر از 5%) به کارفرما تحویل می دهد.

در زمان های گذشته، نورپردازی بیشتر در مغازه ها، ساختمان های تجاری، تفریحی و بناهای معروف بود اما در حال حاضر نورپردازی ساختمان تقریبا در تمام ساختمان های بزرگ، هتل ها، مکان های تفریحی، بانک ها، رستوران ها، آپارتمان ها، خانه های ویلایی، مراکز خرید و … استفاده می شود.

این نوع نما خیلی ارزان نیست ولی شرکت پایا رسا الکترونیک با توجه به سابقه ی طولانی در امر نورپردازی نما و ساختمان اعتقاد دارد اگر به جلوه و شکوه ساختمانی که در آن زندگی می کنید اهمیت می دهید بایستی تمام تلاش خود را در جای جای ایران، برای زیباسازی شهر و محیط زندگی خود با نورپردازی نما و ساختمان بکار گیرید.این امر اجرایی نمی شود مگر اینکه با مشاورانی متخصص و حرفه ای در امر نورپردازی نما و ساختمان هم چون شرکت پایا رسا الکترونیک در ارتباط باشیم.

نورپردازی ساختمان قدیمی

برای نورپردازی ساختمان قدیمی باید حداقل سه منبع نور داشته باشیم. این منابع نور عبارتند از: نورپردازی عمومی(روشنایی سقف یا لوستر)، نورپردازی خاص(چراغ های رومیزی)، نورپردازی محیطی(چراغ دیواری و شمع). پیشنهاد می شود برای تغییر نما و فضای خانه در نورپردازی ساختمان‌های قدیمی، به جای نورپردازی معمولی در ساختمان از نورپردازی تزئینی استفاده کنید.

چراغ‌های نورپردازی ساختمان

چراغ ها و تجهیزاتی که در نورپردازی ساختمان استفاده می شود عبارت است از:

  • چراغ های ال ای دی در نورپردازی ساختمان
  • پروژکتورها در نورپردازی ساختمان
  • چراغ های دکوراتیو در نورپردازی ساختمان
  • ریسه های ال ای رنگی در نورپردازی ساختمان
  • جت لایت ها در نورپردازی ساختمان
  • وال واشرهای ال ای دی در نورپردازی ساختمان

 

چراغ های ال ای دی در نورپردازی ساختمان

پروژکتورها در نورپردازی ساختمان

پروژکتورهای نورپردازی (Lighting projectors) یکی از اصلی ترین و پراستفاده ترین ابزارهای نورپردازی در ساختمان ها هستند. این ابزارها برای برجسته کردن و برجام کردن ویژگی های معماری یک ساختمان، نورپردازی منظر شهری، روشنایی فضاهای باز و داخلی و نورپردازی مناطق زیبایی طبیعی مورد استفاده قرار می گیرند.

پروژکتورهای نورپردازی به دلیل داشتن قابلیت تنظیم زاویه پرتاب نور، قابلیت تغییر رنگ نور، قابلیت تنظیم شدت نور و عمر طولانی، در نورپردازی ساختمان ها بسیار مؤثر هستند. همچنین، پروژکتورهای نورپردازی معمولاً دارای اندازه کوچک، وزن سبک و نصب و راه اندازی آسان هستند.

در نورپردازی ساختمان ها، پروژکتورهای نورپردازی برای روشنایی فضاهای خارجی مانند نمای ساختمان، فضاهای باز، پارک ها و فضاهای تجاری، به کار می روند. همچنین، این ابزارها به دلیل داشتن رنگ نوری طبیعی و قابلیت تنظیم شدت نور، در فضاهای داخلی مانند سالن های همایش، اتاق های کار و فضاهای تجاری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان ها، برای استفاده بهینه از پروژکتورهای نورپردازی، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، پروژکتورهای مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، استفاده از پروژکتورهای نورپردازی با مصرف انرژی بالا، می تواند باعث افزایش هزینه های نورپردازی شود.

چراغ های دکوراتیو در نورپردازی ساختمان

چراغ های دکوراتیو (Decorative lights) یکی از اصلی ترین و پراستفاده ترین ابزارهای نورپردازی در ساختمان ها هستند. این ابزارها برای ایجاد جلوه های زیبایی، تأثیر گذاری بر فضاهای داخلی و خارجی ساختمان، افزایش ظرافت و زیبایی دکوراسیون داخلی و خارجی و جلب توجه بینندگان مورد استفاده قرار می گیرند.

چراغ های دکوراتیو به دلیل داشتن انواع و اشکال مختلفی مانند لوستر، چراغ های دیواری، لامپ های آویز، لامپ های فلزی، لامپ های سقفی و غیره، در نورپردازی ساختمان ها بسیار مؤثر هستند. همچنین، چراغ های دکوراتیو معمولاً دارای رنگ نوری گرم و طبیعی هستند و در برخی موارد، دارای قابلیت تنظیم شدت نور هستند.

در نورپردازی ساختمان ها، چراغ های دکوراتیو برای افزایش زیبایی فضاهای داخلی مانند اتاق های کار، سالن های همایش، فضاهای تجاری و مسکونی، به کار می روند. همچنین، این ابزارها برای نورپردازی فضاهای خارجی مانند فضاهای باز، باغ ها، پارک ها و محوطه های ساختمانی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان ها، برای استفاده بهینه از چراغ های دکوراتیو، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، چراغ های مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، استفاده از چراغ های دکوراتیو با توان بالا، می تواند باعث افزایش هزینه های نورپردازی شود.

ریسه های ال ای رنگی در نورپردازی ساختمان

ریسه های ال ای رنگی (LED Strip Lights) یکی از اصلی ترین و پراستفاده ترین ابزارهای نورپردازی در ساختمان ها هستند. این ابزارها برای افزایش زیبایی، تأثیر گذاری بر فضاهای داخلی و خارجی ساختمان، ایجاد جذابیت بصری در محیط، نورپردازی معماری و جلب توجه بینندگان مورد استفاده قرار می گیرند.

ریسه های ال ای رنگی به دلیل داشتن قابلیت تغییر رنگ نور، قابلیت تنظیم شدت نور و قابلیت انعطاف پذیری در نصب، در نورپردازی ساختمان ها بسیار مؤثر هستند. همچنین، این ابزارها معمولاً دارای مصرف انرژی پایین، طول عمر طولانی و عدم تولید گرما هستند.

در نورپردازی ساختمان ها، ریسه های ال ای رنگی برای ایجاد جلوه های زیبایی و نورپردازی فضاهای داخلی مانند اتاق های کار، سالن های همایش، فضاهای تجاری و مسکونی، به کار می روند. همچنین، این ابزارها برای نورپردازی فضاهای خارجی مانند فضاهای باز، پارک ها، باغ ها، نمای ساختمان و محوطه های ساختمانی نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان ها، برای استفاده بهینه از ریسه های ال ای رنگی، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، ریسه های مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، استفاده از ریسه های ال ای رنگی با توان بالا، می تواند باعث افزایش هزینه های نورپردازی شود.

جت لایت ها در نورپردازی ساختمان

جت لایت (Jet Lights) یکی از انواع چراغ های ال ای دی (LED Lights) است که در نورپردازی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد. این چراغ ها به دلیل داشتن قابلیت پخش نور به شکلی یکنواخت، طول عمر طولانی، مصرف انرژی کم و عدم تولید گرما، در نورپردازی ساختمان ها بسیار مؤثر هستند.

جت لایت ها در نورپردازی ساختمان ها برای ایجاد جلوه های زیبایی و بصری بسیار مناسب هستند. این چراغ ها به دلیل داشتن طراحی زیبا و انعطاف پذیری در نصب، می توانند در فضاهای مختلف ساختمان مانند اتاق های کار، سالن های همایش، فضاهای تجاری و مسکونی و حتی در نمای ساختمان و فضاهای خارجی استفاده شوند.

جت لایت ها علاوه بر ایجاد جلوه های زیبایی، می توانند در نورپردازی داخلی ساختمان برای روشنایی مناطق مختلف مانند کف، دیوار، سقف و مبلمان استفاده شوند. همچنین، در نورپردازی خارجی ساختمان، می توانند به عنوان نورپردازی برای نمای ساختمان، پارکینگ ها، محوطه های سبز و محوطه های پرورش گیاهان مورد استفاده قرار گیرند.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان ها، برای استفاده بهینه از جت لایت ها، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، چراغ های مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، برای کاهش هزینه های نورپردازی، می توان از جت لایت های با مصرف انرژی کم و طول عمر طولانی استفاده کرد.

وال واشرهای ال ای دی در نورپردازی ساختمان

وال واشرهای ال ای دی (LED Wall Washers) یکی از اصلی ترین و پراستفاده ترین ابزارهای نورپردازی در ساختمان ها هستند. این ابزارها برای ایجاد جلوه های زیبایی، تأثیر گذاری بر فضاهای داخلی و خارجی ساختمان، ایجاد جذابیت بصری در محیط، نورپردازی معماری و جلب توجه بینندگان مورد استفاده قرار می گیرند.

وال واشرهای ال ای دی به دلیل داشتن قابلیت پخش نور به شکلی یکنواخت، قابلیت تنظیم شدت نور، قابلیت تغییر رنگ نور و عدم تولید گرما، در نورپردازی ساختمان ها بسیار مؤثر هستند. همچنین، این ابزارها معمولاً دارای مصرف انرژی پایین و عمر طولانی هستند.

در نورپردازی ساختمان ها، وال واشرهای ال ای دی برای ایجاد جلوه های زیبایی و بصری بسیار مناسب هستند. این ابزارها به دلیل داشتن طراحی زیبا و انعطاف پذیری در نصب، می توانند در فضاهای مختلف ساختمان مانند اتاق های کار، سالن های همایش، فضاهای تجاری و مسکونی و حتی در نمای ساختمان و فضاهای خارجی استفاده شوند.

وال واشرهای ال ای دی علاوه بر ایجاد جلوه های زیبایی، می توانند در نورپردازی داخلی ساختمان برای روشنایی مناطق مختلف مانند کف، دیوار، سقف و مبلمان استفاده شوند. همچنین، در نورپردازی خارجی ساختمان، می توانند به عنوان نورپردازی برای نمای ساختمان، پارکینگ ها، محوطه های سبز و محوطه های پرورش گیاهان مورد استفاده قرار گیرند.

لازم به ذکر است که در نورپردازی ساختمان ها، برای استفاده بهینه از وال واشرهای ال ای دی، باید به دقت و با توجه به نیازهای محیط، چراغ های مناسبی را انتخاب کرد. همچنین، برای کاهش هزینه های نورپردازی، می توان از وال واشرهای ال ای دی با مصرف انرژی کم و طول عمر طولانی استفاده کرد.

نمونه کارهای نورپردازی ساختمان

نورپردازی ساختمان بیمه کارآفرین شعبه ساری

نورپردازی نمای ساختمان بیمه کار آفرین شعبه ساری

نورپردازی نمای ساختمان هتل پیروزی اصفهان

نورپردازی نمای ساختمان هتل پیروزی اصفهان

نورپردازی ساختمان مسکن مهر بهارستان اصفهان

نورپردازی ساختمان مسکن مهر بهارستان اصفهان

نورپردازی ساختمان بیمه کارآفرین شعبه اصفهان

نورپردازی ساختمان بیمه ایران شعبه مرکزی اصفهان

نورپردازی ساختمان بیمه کارآفرین، شعبه قم

نورپردازی ساختمان، بیمه کارآفرین کاشان

نورپردازی ساختمان بیمه کارآفرین، کاشان

نورپردازی ساختمان، بیمه کارآفرین بجنورد

نورپردازی ساختمان بیمه کارآفرین، بجنورد

نوشتهٔ پیشین
روشنایی ها و کنترل از راه دور
نوشتهٔ بعدی
نورپردازی ساختمان قدیمی و خانه سنتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

آخرین ویدئو ها

keyboard_arrow_up