ساخت المان های نورپردازی

بدون دیدگاه
مقالات
ساخت المان های نورپردازی

شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک ازشرکت های نورپردازی شهری می باشد که یکی از فعالیت های این شرکت ساخت المان های نورپردازی شهری به صورت تخصصی می باشد. در این مقاله تمامی مراحل ساخت المان های نورپردازی شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک آورده شده است.

1- مرحله ی اول ساخت المان های نورپردازی، طراحی المان ها می باشد
در ابتدا تیم طراحی شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک با مطالعه بر روی موضوعات مختلف اعم از ( عوامل تاریخی شهرها، مناسبت های ملی و مذهبی کشور، موقعیت و شرایط جغرافیایی منطقه های مختلف و …) طرح اولیه المان های نورپردازی را ارائه می نمایند این طرح ها در جلسه ای با حضور کارشناسان فنی شرکت تجزیه و تحلیل شده و ایرادات ساخت بررسی می شوند در برخی از سفارش های المان های نورپردازی، طرح اولیه به صورت اختصاصی برای کارفرمای مربوطه طراحی می شود و در جلسه ی تجزیه و تحلیل با کارفرما نیز مشورت می شود. طرح های اختصاصی المان های نورپردازی که تا کنون توسط این شرکت ساخته شده است مانند لوگوهای خاص مثل لوگوی شهرداری ها، لوگوی شرکت نفت و گاز، لوگوی منطقه آزاد اروند و نام شهر ها و طرح های سفارشی کارفرما بوده است.

2- مرحله ی دوم ساخت المان های نورپردازی، ساخت المان توسط جوشکار می باشد.
دراین مرحله طرح المان الگو سازی می شود و به جوشکار تحویل داده می شود جوشکار المان ها را با لوله صنعتی می سازد.

ساخت المان نورپردازی

مشخصات این لوله ها به شرح زیر می باشد:

  • دقت ابعادی مطلوب در قطرو ضخامت
  • جوش پذیری بالا
  • فرم پذیری عالی در فرآیند های خم کاری و کشش
  • کیفیت سطحی مطلوب
  • قابلیت آبکاری
  • قابلیت کشش سرد

ساخت المان های نورپردازی3

3-مرحله سوم ساخت المان های نورپردازی ، رنگ المان ها می باشد.

شرکت پایا رسا الکترونیک برای رنگ تمامی المان های نورپردازی خود از رنگ کوره ای یا همان رنگ الکترواستاتیک استفاده می کند و این موضوع یکی از مزیت های رقابتی این شرکت نسبت به همکاران می باشد

در این مرحله المان ها جهت رنگ به کارگاه رنگ الکترواستاتیک ارسال می شود. سایر مزایا و برتری رنگ های پودری در مقایسه با رنگ های مایع به شرح زیر می باشد:

  • خطرات سلامتی کم تر
  • حذف حلال ها و در نتیجه حفظ محیط زیست ازآلاینده های شیمیایی مضر
  • مقاوم بودن در برابر شرایط جوی
  • دارا بودن مقاومت و خواص مکانیکی بسیار بالا
  • کیفیت بسیار بالا در مقایسه با رنگ های مایع و حاصل شدن سطوح یک دست و یکنواخت

 4-مرحله چهارم ساخت المان های نورپردازی ، نصب ال ای دی می باشد .

پس از رنگ شدن، المان ها به کارگاه شرکت پایا رسا الکترونیک انتقال داده می شود و به تیم نصب تحویل داده می شود.تیم نصب از نیرو های آموزش دیده حرفه ای ، جوان، خلاق و علاقه مند به کار تشکیل شده است.

( یکی دیگر از مزیت های رقابتی شرکت پایا رسا الکترونیک نیروهای نصب متعهد و با اخلاق این شرکت می باشد که در مواقع پروژه برای تحویل به موقع المان های نورپردازی به صورت 24 ساعته در چند شیفت بدون خستگی و با اشتیاق برای تکمیل المان ها تلاش می کنند).

پرسنل پایارسا

در این مرحله تیم نصب بر اساس الگوی رنگی که المان دارد کار خود را با بستن ال ای دی بر روی سازه ساخته شده آغاز می کنند.

شرکت پایا رسا الکترونیک به عنوان یکی از شرکت های سازنده المان های نورپردازی شهری در اصفهان برای المان های خود از ال ای دی های 3014 استفاده می کند که تاکنون بسیاری از این المان ها به مناسبت های مختلف تولید و در سر تا سر کشور نصب شده است.

ال ای دی 3014 یا ریسه 3014 چیست؟

ساخت المان های نورپردازی

ریسه های 3014 جزو دسته های تجهیزات نورپردازی 220 ولت هستند که این نام گذاری به دلیل ابعاد ال ای دی می باشد. ال ای دی مستطیلی به طول 0/3 میلیمترکه عدد 30 به دلیل دقت میلیمتر می باشد در عرض 4/1 میلیمتر، در نتیجه ریسه 3014 یعنی ریسه ای با ال ای دی های 3 میلیمتر در 4/1 میلیمتر.

ریسه های 3014 از دسته ریسه های ال ای دی SMD هستند که اصطلاحاً بر روی استریپ یا PCB لحیم می شوند و مصرف پایین و عمر بالایی دارند.

علت استفاده ریسه های 3014 در المان های نورپردازی شرکت پایا رسا الکترونیک به شرح زیر می باشد :

  • انعطاف پذیری ریسه های 3014 به دلیل عرض کم: در نتیجه به دلیل پیچ و خم هایی که المان نورپردازی دارد مناسب است.
  • طیف رنگی ریسه های 3014 ( این ریسه ها در رنگ های مختلف سبز، قرمز، آبی، سفید، زرد و …. به صورت رنگ ثابت تولید می شوند).
  • قیمت مناسب ریسه نسبت به کاربرد و کیفیت در بازار
  • تعمیر و تعویض راحت ریسه های 3014:

ریسه های 3014 با تراکم 120 ال ای دی در طول یک متر به صورت سری کنار هم قرار گرفته اند یعنی در ابعاد یک متر از ریسه اصطلاحاً 120 لامپ ال ای دی روی یک نوار قرار گرفته است. بنابراین اگر یکی از این ال ای دی ها دچار مشکل شود می تواند کل یک متر را دچار مشکل کند ولی یک متر قبلی و بعدی مستقل هستند.

یکی از تجارب مهم شرکت پایا رسا الکترونیک به عنوان مجری نورپردازی شهری که به صورت تخصصی بر روی طراحی و ساخت المان های نورپردازی فعالیت می کند در مورد ریسه های 3014 این است که ریسه های 3014 باید هنگام نصب بر روی سازه فلزی روشن باشد. روشن بودن ریسه باعث می شود حرارت ایجاد شده استریپ را انعطاف پذیر کند و این انعطاف از خرابی ها و پارگی هایی که ممکن است بر اثر پیچ و خم ایجاد شود جلوگیری می کند.

در ریسه های 3014 به دلیل نزدیک بودن فاصله خط فاز و نول گاهی ممکن است اتصالی رخ دهد. براثراتصالی ریسه نمی سوزد در واقع یک متر اول که نزدیک تر به نقطه اتصالی است خاموش می شود ولی برای بقیه ریسه مشکلی رخ نمی دهد. دلیل این خاموش شدن این است که رشته سیمی که از فاز یا نول به PCB رفته مثل فیوز عمل می کند و سیم میسوزد. در نتیجه با دقت زیاد و ظرافت می توان سیم را به PCB لحیم کرد.

ریسه های 3014 نیز مثل تمام ادوات نورپردازی نقاط ضعف مربوط به خود را دارد که در این مقاله به این نقاط نیز اشاره می شود:

ریسه های 3014 نسبت به دسته های دیگر ال ای دی مثل ریسه  های 5730 تک لاین و دولاین و یا ریسه های 5050 که در مقاله قبلی اشاره شد نور کم تری دارد که واضح است شدت نوری که ایجاد می کند کم تر است و طبیعتاً به دلیل ظرافتی که دارند در فضای شهری و محیط باز عمر پایین تری دارند چرا که شدت گرما – تاثیر نور خورشید و تغییرات دما تاثیر زیادی بر روی این ریسه ها دارد.

همان طور که اشاره شد در مرحله چهارم ساخت المان های نورپردازی، تیم نصب شرکت پایا رسا الکترونیک با مطالعه ی الگوی اولیه طرح، با استفاده از بست کمربندی yy  ریسه 3014 را بر روی سازه فلزی می بندند. بست کمربندی yy یکی از بهترین برند های بست کمربندی است که تا کنون با قدرت در عرصه ی بست پلاستیکی عرض اندام کرده است.

ساخت المان نورپردازی

این نوع بست تایوانی می باشد که مهم ترین ویژگی های این نوع بست به شرح زیر می باشد:

  • قفل محکم و قابل اطمینان
  • بدنه ی نرم و انعطاف پذیری بالا
  • مقاوم بودن در برابر شرایط جوی

5-مرحله پنجم : ساخت المان های نورپردازی ، سربندی و تست ال ای دی می باشد  .

دراین مرحله ال ای دی های بسته شده بر روی سازه مجد تست شده و سر بندی و آب بندی می شوند و در نهایت کابل کشی می شوند. هر المان نورپردازی حدود 5 متر کابل دارد که این کابل کشی به منظورنصب راحت بر روی تیر برق می باشد.

6-مرحله ششم :ساخت المان های نورپردازی که در واقع مرحله آخر مرحله ساخت می باشد ، بسته بندی المان های نورپردازی است .

در این مرحله برای چندمین بار المان نورپردازی تست می شود و در حالت روشن با استفاده از فوم المان نورپردازی بسته بندی می شود.

ساخت المان های نورپردازی

بسته بندی المان های نورپردازی پایا رسا الکترونیک یکی دیگر از مزیت های رقابتی این شرکت می باشد. بسته بندی از آسیب دیدگی المان های نورپردازی هنگام بار زدن، تخلیه بار و هم چنین  از آسیب های احتمالی در طول مسیر جلوگیری می کند.

ساخت المان نورپردازی

نکته مهم و حائز اهمیت در مورد المان های نورپردازی پایا رسا الکترونیک که المان های نورپردازی این شرکت را از رقبا متمایز نموده این است که شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک به منظور رفاه و راحتی کارفرمای محترم هنگام ارسال المان های نورپردازی، به همراه بار جعبه ای برای کارفرما ارسال می شود

در این جعبه به تعداد سفارش المان های نورپردازی ادوات نصب به تیر برق شامل موارد زیر وجود دارد:

  • بست فلزی
  • پیچ گالوانیزه
  • مهره کالوانیزه
  • واشر گالونیزه

ساخت المان نورپردازی

در نتیجه نصاب سازه برای نصب، تمامی موارد مربوطه را در اختیار دارد و المان های نورپردازی پایا رسا الکترونیک را به آسانی به تیر برق نصب می نماید. هم چنین اگر نیاز به آموزش داشته باشد کارشناسان فنی موارد آموزشی را به نصاب منتقل می نمایند.

 شرکت فنی و مهندسی پایا رسا الکترونیک به عنوان مجری متخصص در زمینه نورپردازی شهری از اولین مرحله تا آخرین مرحله و همچنین تا زمان نصب المان نورپردازی در کنار شما کارفرمای محترم می باشد

نوشتهٔ پیشین
نورپردازی حرفه ای سقف
نوشتهٔ بعدی
ویدئو مپینگ و تلفیق آن با پرفورمنس آرت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

آخرین ویدئو ها

keyboard_arrow_up